©2019 door Dierenkliniek Rijnlaan.

Welkom bij Dierenkliniek Rijnlaan

Kliniek voor vogels & gezelschapsdieren

 

Consulten & behandeling

Gezelschapsdieren

Behandeling overdag op afspraak ma - vr: 9.00 - 17.00

Inloopspreekuur ma - vr: 19.00 - 20.00

Vogels

Behandeling alleen op afspraak

Openingstijden praktijk

Balie:

Ma, di, wo, vr: 9.00 - 18.00 & 19.00 - 20.00.

Do 9.00 - 17.00 & 19.00 - 20.00

Telefoon: ma-vr: 9.00 - 18.00

Spoedgevallen buiten openingstijden

0900 - 2223000

Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland

Yalelaan 108
3584 CM Utrecht (De Uithof)

 

Diensten

ara_edited.jpg

Preventieve zorg

Het voorkómen van ziektes bespaart veel leed bij onze huisdieren en uiteindelijk vaak ook veel geld. Want hoewel preventieve zorg ook niet gratis is, kost het behandelen van een ziek dier vaak veel meer.


Goede preventieve zorg voor uw huisdier is teamwork. Door de eigenaar wordt gezorgd voor voldoende lichaamsbeweging, goede voeding, zo min mogelijk stress, de mogelijkheid om natuurlijk gedrag te vertonen en het vermijden van risicovolle omstandigheden. Wij ondersteunen u en uw huisdier op medisch gebied, onder andere door middel van regelmatige gezondheidscontroles, vaccinaties, parasietenbestrijding, gebitsreiniging en sterilisatie.

Geneeskunde van vogels

​Vogels zijn bijzondere dieren die ook bijzondere zorg nodig hebben. De vogelgeneeskunde heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dierenarts Rob van Zon heeft zich speciaal gericht op de behandeling van vogels. Veel behandelde vogels zijn papegaaiachtigen, uilen & roofvogels, hobbypluimvee zoals watervogels & hoenderachtigen (bijv. kippen, fazanten, kwartels), zangvogels en duiven. Vogels hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en worden bij ons als individu met zorg en respect behandeld.

Kat op een zachte deken
Licking Cat

Geneeskunde van gezelschapsdieren

Dierenkliniek Rijnlaan in Rivierenwijk in Utrecht staat bekend om de aandacht voor patiënt en eigenaar. U kunt bij ons terecht voor een degelijke en laagdrempelige eerstelijns gezondheidszorg voor gezelschapsdieren en daarnaast voor bepaalde meer specialistische ingrepen .

 

Ons team

Na zich vele jaren te hebben ingezet voor de gezondheid van de huisdieren in Utrecht, heeft dierenarts Gert-Jan de Leeuw de kliniek overgedragen aan zijn opvolger.  Voortaan staan dierenarts Rob en zijn team voor u en uw huisdier klaar! Loop gerust eens binnen voor een persoonlijke kennismaking.

Rob van Zon

Dierenarts / Vogelarts

Hyke Boutkan

Papegaaien Gedragsadviseur
&
Paraveterinair

Denise Sloof

Paraveterinair

Jolien Noorman

Paraveterinair